Стоматологічна клініка SYMBIOTYKA – інноваційні рішення для вашої бездоганної усмішки

 

SYMBIOTYKA – клініка сучасної інноваційної та безпечної стоматології на Сихові та в Центрі з 10 річним досвідом роботи пропонує вам безболісне та якісне лікування зубів за європейськими стандартами у Львові. З першого контакту зі спеціалістами стоматологічної клініки SYMBIOTYKA вам нададуть індивідуальну медичну допомогу з урахуванням Ваших унікальних стоматологічних потреб та цілей. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб створити максимальний комфортний стоматологічний досвід у лікуванні, відновленні зубів без стресів. Ваше здоров’я та комфорт є нашими пріоритетами, тому ми зробимо все, щоб допомогти кожному пацієнту отримати здорові зуби.

Звертайтесь до наших сервіс-менеджерів за телефоном чи безпосередньо у відділені з будь-яких питань. Ще одним плюсом стоматологічної клініки SYMBIOTYKA є те, що остаточну ціну усього лікування ви будете знати ще до його початку.

Ми зробимо кожен візит до нашої стоматології позитивним досвідом.

Послуги стоматології в SYMBIOTYKA

Професійна гігієна Перейти
Імплантація Перейти
Протезування зубів Перейти
Лікування ясен Перейти
Вирівнювання зубів Перейти
Переглянути усі послуги Перейти
Консультація стоматолога Перейти
Лікування карієсу у сні / без бор-машини Перейти
Професійна гігієна молочних зубів Перейти
Стоматологічна профілактика Перейти
Виправлення прикусу Перейти
Переглянути усі послуги Перейти

Результати наших пацієнтів

 

Наші досягення

  • Офіційний навчальний партнер ГО "Українська Академія Парадонтології"

  • Клініка SYMBIOTYKA є співзасновником Львівського Кластеру Медичного Туризму

  • Аудит – чиста клініка безпечна для пацієнта

  • Пародонтолог року в Україні 2017

  • Сертифікація Straumann (Швейцарія)

  • Клініку Сертифіковано UEA

  • Гігієніст року в Україні 2013

  • Навчальна база КЛУБУ ГІГІЄНІСТІВ

  • Ключовий партнер Dentsply Sirona

 

Запишіться на візит онлайн

Заповніть, будь ласка, форму.
Ми зв’яжемося з Вами для уточнення усіх деталей

Телефонуйте нам

 


Якщо обирати стоматолога (зубного лікаря), який буде піклуватися про ваше здоров’я і стан ротової порожнини, то це однозначно стоматологічна клініка SYMBIOTYKA! Адже, наша місія – навчати та надавати своїм пацієнтам найкращу стоматологічну допомогу в Україні та далеко за її межами.

Приватна стоматологічна клініка у Львові – чому варто обрати SYMBIOTYKA?

Ось кілька основних принципів, яких ми дотримуємося у SYMBIOTYKA:

  1. Використовуємо лише якісні матеріали останнього покоління. Ми відповідаємо за здоров’я ваших зубів, а отже не можемо використовувати матеріали, які можуть вам нашкодити. Усі матеріали в клініці SYMBIOTYKA відповідають усім найвищим стандартам якості та є дороговартісними.
  2. Ми прозорі у побудові ціни на будь-яку послугу. Завітавши до одного з відділень нашої клініки на консультацію та огляд лікаря ви отримаєте детальний план лікування одразу із кошторисом. Таким чином ще до початку ви будете знати кінцеву вартість вашого лікування в клініці SYMBIOTYKA.
  3. Кожен клієнт є для нас особливим. А це означає, що над розв’язанням вашої проблеми буде працювати уся команда.
  4. Лікарі клініки є вузькоспеціалізованими. Після звернення у клініку SYMBIOTYKA з вами працюватимуть лікарі, спеціалізація яких відповідатиме конкретному вашому випадку. Таким чином ми можемо відповідати за ваш кінцевий результат.
  5. Ми пропонуємо інноваційні та комплексні рішення. Звернувшись у SYMBIOTYKA ви отримаєте весь спектр послуг (від рентгенологічного дослідження до складних імплантологічних операцій) для розв’язання ваших та вашої сім’ї стоматологічних проблем.
  6. Ми гарантуємо довговічний результат нашої роботи. Після завершення лікування у клініці SYMBIOTYKA ми надаємо гарантію на кінцевий результат. Ми навчимо вас правильно доглядати за вашою усмішкою, щоб зберегти її здоровою та красивою.
  7. Ми пропонуємо найкоротші терміни розв’язання стоматологічних проблем без шкоди для вашого здоров’я. Завдяки великому штату досвідчених лікарів та інноваційним технологіям лікування ми зробимо усе, щоб ви отримали бажану здорову усмішку в найкоротші терміни (від моменту звернення до завершення лікування).
  8. Ви можете бути впевнені в якості результату. Клініка SYMBIOTYKA працює за європейськими стандартами лікування, а отже забезпечить усі своїм клієнтам якісний результат не залежно від складності лікування.
  9. Кожен процес лікування фотодокументується. Фотодокументація для вас служитиме гарантією результату, а також ви зможете безпосередньо слідкувати за якістю розв’язання вашої проблеми та переглянути результат до та після. Для лікарів клініки SYMBIOTYKA фотодокументація це ведення амбулаторної картки клієнта, що дозволяє приймати рішення на основі попередніх звернень (попереднього стану зубів) та наявної проблеми.
  10. Ми піклуємося про нашого пацієнта. Ми створюємо в клініці максимальний комфорт пацієнта як фізичний, так і психологічний під час усіх візитів до лікарів.

Приватна стоматологія SYMBIOTYKA у Львові пропонує широкий спектр послуг з лікування та відновлення зубів, протезування зубів, гігієна ротової порожнини та ін., які однозначно відповідають вашим потребам, а саме:

  1. Сімейна стоматологія у Львові (Сихів / Центр). Стоматологічна клініка SYMBIOTYKA спеціалізується на лікуванні зубів для всієї сім’ї, що дозволяє вам отримати якісні послуги в одному місці та за доступною ціною.
  2. Дитяча стоматологія у Львові на Сихові Стоматологія SYMBIOTYKA піклується про ваших дітей та стан зубів та ротової порожнини. Окрім цього ми забезпечимо максимальний комфорт вашій дитині під час прийому, щоб уникнути подальшого страху відвідування стоматолога.
  3. Терапевтична стоматологія у Львові. Основними завданнями стоматологів-терапевтів є проведення профілактики захворювань зубів, слизової рота та навколозубних тканин, а також на ранніх етапах виявити і виправити знайдені зубні недоліки. До послуг терапевтичної стоматології SYMBIOTYKA входять: лікування зубного карієсу, зубних ускладнень у вигляді пульпіту, періодонтиту чи пародонтиту, ерозій будь-якої складності, лікування зубних каналів (ентодонтія), лікування зубів після травм або інших патологій зубів. Стоматологи-терапевти клініки SYMBIOTYKA завдяки лікуванню зубів за європейськими стандартами вилікують карієс та інші вище перераховані зубні проблеми та відреставрують зуб таким чином, щоб не залишилося жодного сліду про колишній стан зуба.
  4. Ортопедична стоматологія у Львові. Основними завданнями стоматологів-ортопедів є виправлення зубних проблем, які на жаль не можливо виправити за допомогою терапевтичної стоматології. Ортопедична стоматологія покликана виправити проблеми з відсутністю одного чи декількох зубів. Сучасна стоматологічна клініка SYMBIOTYKA пропонує вам швидко та якісно позбавитися від проблеми відсутності зубів за допомогою імплантації зубів, встановлення зубних вкладок, містків чи коронок, зубних протезів чи вінірів. Наша стоматологія спеціалізується на усіх видах ортопедичної стоматології і забезпечує вам довічну гарантію на імплантацію зубів у клініці, та повну гарантію до 5 років на ортопедичні конструкції, такі як вініри та коронки.є
  5. Хірургічна стоматологія у Львові. Професійні стоматологи-хірурги в стоматологічній клініці SYMBIOTYKA допоможуть працюватимуть з вами при імплантації зубів, видаленні зубів, в тому числі та зубів мудрості, кістковій пластиці та пластиці ясен, підготовці порожнини рота до подальшого протезування та інших хірургічних втручань. Жодне хірургічне втручання не проводиться без попередніх консультацій з пацієнтом та терапевтичним стоматологом, здачі необхідних аналізів, що засвідчують про відсутність протипоказань до даної операції та згоди самого пацієнта.
  6. Знеболення в стоматології та лікування зубів під наркозом. Щоб забрати будь-які больові чи неприємні відчуття під час лікування зубів, зубних каналів в стоматології SYMBIOTYKA застосовується знеболення відповідно до потреб під час прийому. В основному під час лікування зубів в стоматології SYMBIOTYKA використовують місцеву анестезію (введення анестетику в місце де проводитимуть лікування) та загальне знеболення (медикаментозний сон), якщо передбачено складне оперативне втручання. Аналогічно відбувається знеболення у дітей.
  7. Лікування зубів під мікроскопом. Завдяки дентальному мікроскопу в стоматології SYMBIOTYKA лікарі ефективно, з максимальною точністю і без ризику розвитку ускладнення проведуть лікування зубів. Для нас це ваше здоров’я, для вас це максимальний результат.

Не соромтеся звертатися до сервіс-менеджерів за телефоном чи безпосередньо у відділені з будь-яких питань. Ми зробимо кожен візит до нашої стоматології позитивним досвідом.

Зубний лікар у Львові – ціни на стоматологічні послуги

Для того, щоб забезпечити вам максимальний результат після візиту стоматологічної клініки SYMBIOTYKA ми обираємо лише безпечні та якісні матеріали та нове сучасне обладнання. Окрім цього ми надаємо якісний сервіс, який базується на європейських стандартах, що підтверджено міжнародними сертифікатами та нагородами.

Ціни на стоматологічні послуги у клініці SYMBIOTYKA є сталими, проте вартість лікування чи виправлення певних зубних проблем будуть базуватися на основі діагностики та попереднього огляду зубного лікаря.

Не варто хвилюватися остаточну ціну на стоматологічні послуги та вартість усього лікування ви будете знати ще до початку лікування. Таким чином ви можете спрогнозувати та вибрати найкращий період для візиту у стоматологічну клініку SYMBIOTYKA.

Поширені запитання про стоматолога у Львові на Сихові та в Центрі

Хто такий лікар стоматолог?

Стоматолог – зубний лікар, який піклується про стан Ваших зубів та ротової порожнини в цілому (м’яких тканин, щелепи тощо). Стоматологи поділяються на декілька категорій: стоматолог загальної практики, стоматолог гігієніст (проведення професійних гігієн та відбілювання), стоматолог терапевт (лікування карієсу, художніх реставрацій), стоматолог ортопед (фіксація коронок, вінірів, ортопедичних конструкцій), стоматолог хірург імплантолог (видалення зубів та проведення імплантацій), стоматолог ендодонтист (лікування кореневих каналів), дитячий стоматолог (лікування зубів у діток). 

Як часто потрібно відвідувати стоматолога?

Проходження контрольних (профілактичних) оглядів потрібно з періодичністю, що встановлена лікарем, але не рідше одного разу на рік. Профілактичний огляд містить у собі професійну гігієну ротової порожнини і панорамний знімок всіх зубів. Тільки завдяки постійному догляду, знятті зубних відкладень і рентген діагностиці Вам вдасться зменшити ризики втрати зубів.

Як подолати страх перед стоматологом?

Щоб позбутися страху Вам необхідно прискіпливо обирати стоматолога та клініку в який планується подальше лікування. Якщо клініка дотримується сучасних доказових методів лікування, має сучасне обладнання – Ваш страх стосовно безпеки буде задовільнено. Наступним кроком є консультація стоматолога. Окрім звичного лікування з використанням місцевої анестезії, Вам можуть запропонувати лікування уві сні. Таким чином поки Ви будете спати – стоматолог проведе все лікування.

Де знайти стоматолога?

Щоб знайти стоматолога, який допоможе розв’язати проблему потрібно зрозуміти характер проблеми. Рекомендуємо звертатися з проблемами до стоматолога конкретної спеціалізації. Наприклад, з відсутністю зуба Вам необхідно звернутися до стоматолога імплантолога / хірурга, з болем чи чутливістю зуба Вам варто звернутися до стоматолога терапевта або ендодонтиста. В SYMBIOTYKA всі стоматологи є вузькоспеціалізованими, тому зможуть розв’язувати стоматологічну проблему професійно і безболісно.

Як записатися на прийом до стоматолога?

Щоб записатися до стоматолога в SYMBIOTYKA необхідно зателефонувати, залишити заявку на сайті або написати нам у зручних для Вас месенджерах Viber / Telegram / Facebook / Instagram / WhatsApp.

 

 

symbiotyka

Наші телефони:

+380672244001

+380948470798

Ми в соціальних мережах: